Echipa CNIS la Târgul Educației, ediția 2016 Recomandat

29 Mai 2016, 12:00 am Scris de 
Publicat în Noutăți
Citit 2614 ori Ultima modificare Duminică, 29 Mai 2016 12:19

Conform tradiției, colegiul nostru a fost la înălțime în cadrul Târgului Educației (ediția a IV-a) desfășurat anul acesta în data de 20 mai. Toate colegiile, liceele și grupurile școlare sătmărene prezente la acest eveniment și-au amenajat standurile cu materialele cele mai reprezentative pentru ca vizitatorii, absolvenții claselor a VIII-a din județ, să își poată face o părere de ansamblu asupra culturii organizaționale, vieții școlare și pregătirii profesionale oferite de fiecare școală în parte.


Colegiul Național „Ioan Slavici” a fost reprezentat de o echipă numeroasă de elevi dornici să le vorbească colegilor mai mici despre ce înseamnă să fii CeNeISt, coordonați de doamnele profesoare Ionela Manda și Alina Ghirasim. Ușor de remarcat în mulțime datorită tricourilor personalizate, dar și datorită atitudinii lor joviale și extrem de sociabile, CeNeIStii i-au invitat pe cei prezenți să facă scurte incursiuni în viața colegiului nostru: o bogată ofertă școlară, o gama largă de activități extrașcolare, o pregătire solidă pentru performanță.


Concluzia e numai una: CeNeIStii îi așteaptă cu drag pe toți cei care doresc să li se alăture! Fiecare va găsi îndrumarea, pregătirea și șansa pentru a se afirma și a se bucura de reușita pe care și-o dorește.

 

prof. Ionela MANDA

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Login pentru a posta comentarii