Țesături literare – proiect susținut de Youth Bank Recomandat

26 Aprilie 2016, 12:00 am Scris de 
Publicat în Noutăți
Citit 4825 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 07:26

Proiectul Țesături literare se adresează elevilor sătmăreni pasionați de literatură și pictură, dornici să își investească pasiunea, talentul și timpul într-o activitate care le va face plăcere, le va aduce premii și va lăsa urme peste timp. Proiectul este susținut de Youth Bank și constă într-un concurs în care picturile voastre pot câștiga un loc pe peretele Colegiului Național „Ioan Slavici”. Noi avem spațiul, voi veniți cu ideile și vi le exprimați prin pictură, pornind de la conținutul unor lucrări de beletristică.

Echipele formate din 3 elevi vor trimite lucrarea propusă, în format A4, împreună cu Formularul de înscriere, pe adresa de e-mail a proiectului (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.). Ca modalitate de selectare a celor 8 lucrări finaliste se va realiza un concurs pe pagina de facebook a evenimentului unde, în decurs de 6 zile (17 – 22 mai 2016), acestea vor putea fi votate prin acordarea unui like. La sfârșitul perioadei de votare se vor trimite email-urile de confirmare a participării și picturile selectate vor fi publicate pe pagina concursului, indicându-se titlurile lucrărilor, numele echipei și numele școlii la care studiază aceștia.

Concursul va avea loc sâmbătă, 28 mai 2016. Echipele selectate vor avea la dispoziție 5 ore (10:00-15:00) să picteze lucrarea pe spațiul alocat. Artiștilor le vor fi asigurate culori acrilice, pensule de diferite mărimi, recipiente cu apă, scări necesare pentru a ajunge la nivelul lucrării, iar noi, organizatorii, îi vom suparaveghea, pentru ca totul să se desfășoare fără incidente. Jurizarea și premierea va avea loc în aceeași zi.

Acest proiect se dorește a fi și o rampă de lansare către proiecte mult mai ample, de decorare a mai multor școli din județ, iar apoi de decorare a unor clădiri din orașul Satu Mare, pentru a aduce energie și spirit pozitiv sătmărenilor și pentru a-i implica în creșterea bunăstării comunității.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Login pentru a posta comentarii