Dialog pe aceeași scenă

Concursul ,,Dialog pe aceeaşi scenă” e o tradiţie în adevăratul sens al cuvântului, acesta desfăşurându-se anual încă din anii '70. Destinat exclusiv claselor a IX-a ale colegiului, acest concurs a luat ființă cu scopul de a încuraja elevii să se exprime artistic, individual sau cu clasa, în cadrul celor patru probe obligatorii: recitare, muzică populară, muzică ușoară și proba la alegere.


Anul acesta, concursul a avut loc vineri, 20 mai 2016, reprezentând un punct important din programul Zilelor Colegiului ”Ioan Slavici”, și a fost organizat de elevii claselor a X-a A și a X-a G, coordonați de prof. Ramona Vagner. La ora 11 s-a dat startul spectacolului de tinere talente, astfel că cei mai pricepuți elevi din fiecare clasă au urcat pe scenă pentru a-și etala calitățile artistice și nu numai, încercând să convingă juriul că sunt de nota 10.


Sala festivă a fost umplută la refuz de boboci CeNeIȘti, ”înarmați” cu pancarte pentru a-și susține colegii. Concurența a fost mare între cele 7 clase: IX A – dirig. Pădureanu Monica, IX B – dirig. Kabai Timea, IX C – dirig. Galambosi Csaba, IX D – dirig. Tite Maria, IX E – dirig. Gruia Adriana, IX F – dirig. Paula Galoș, IX G – dirig. Filip Adela, însă punctajele finale au făcut diferența. Pe primul loc s-a clasat IX D, urmată de IX B pe locul II și de IX F pe locul III. Însă indiferent de locul ocupat pe podium, toate clasele au fost recompensate cu mici atenții din partea organizatorilor, lucru care nu ar fi fost posibil dacă nu am fi avut sprijinul unor firme și restaurante importante din orașul nostru.


De asemenea, mulțumim artiștilor care ne-au încântat cu prestațiile lor între probe: Black & White Angels, Andreea Șofron, Ada Berende și Adrian Ciorbă, Andreea Guiaș, Alexandra Lișcă, Ioana Duciuc și nu în ultimul rând juriului, a cărui sarcină nu a fost deloc ușoară.
Felicitări tuturor claselor participante și diriginților care i-au pregătit atât de frumos!

Prof. Ramona Vagner