ÎNSCRIE PENTRU PRIETENIE!

 

Joi, 26 martie a avut loc a doua etapă a proiectului „Dream with me”, numită „Înscrie pentru prietenie”, bucurându-se de participarea a peste 60 de elevi.

Activitatea s-a desfășurat pe terenul de sport al liceului, unde s-a organizat un concurs între echipe. Elevii care s-au înscris au fost împărțiți în 4 echipe și fiecare echipă a fost supusă la opt probe. Startul activității s-a dat cu proba avioanelor de hârtie, la care fiecare echipă a numit un reprezentant care a trebuit să confecționeze un avion și să îl arunce cât mai departe.

La a doua probă fiecare membru al echipei a trebuit să îmbrace un hanorac, să-i închidă fermoarul, apoi să-l dea jos şi să îl dea următorului membru din echipă.

La a treia probă un reprezentant al echipei a trebuit să ducă în gură o lingură în care era așezat un balon cu apă, fără a-l pierde, pe o anumită distanță.

A patra probă a constat în alegerea a doi reprezentanți din echipă, care au fost legați de picior și a trebuit să parcurgă un anumit traseu.

În cadrul celei de-a cincea probe, membrii echipei au fost așezați în coloană, cu
picioarele depărtate, iar fiecare membru a trebuit sa treacă printre picioarele colegilor de echipă, până când capul de coloană a ajuns din nou primul.

A șasea probă: doi reprezentanți din fiecare echipă au trebuit să ducă un balon piept în piept, apoi umăr lângă umăr, iar în final spate în spate. Dacă balonul era scăpat, ei o luau de la capăt.

În cea de-a șaptea probă toți membrii echipei au stat în șezut, formând un cerc; din această poziție au trebuit să se ridice, fără a se ajuta de mâini.

La ultima probă fiecare echipă a trebuit să înscrie 5 coșuri, primind puncte pentru fiecare coș.

Toate probele s-au desfășurat contra cronometru, iar echipa care s-a mișcat cel mai repede a câștigat. La finalul activității toți participanții au primit diplome.