Limonadă pentru foișor

11 Mai 2016, 12:00 am Scris de 
Citit 1373 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2016 16:52

SNV este un eveniment național anual, care are loc în fiecare primăvară, aflat la ediția a XV-a, menit să mobilizeze cât mai multe organizații, instituții și voluntarii pe care aceștia îi implică, pentru a sărbătorii împreună voluntariatul, a atrage sprijinul comunității pentru acesta și a recunoaște public activitatea voluntarilor.

Cu această ocazie, Centrul „Sfântul Paul”, Asociaţia Organizaţia Caritas a Diecezei Satu Mare cu care Colegiul Naţional "Ioan Slavici" ţine legătura prin profesorul coordonator Adriana Chioreanu, ne-a invitat să ne alătuăm acestui eveniment prin diferite activități, acțiuni sau programe de voluntariat care să satisfacă atât nevoile comunității cât și interesele instituției școlare.

La iniţiativa doamnei diriginte Adriana Chioreanu, elevii clasei a XI-a E au propus o activitate de voluntariat care să satisfacă nevoile instituției școlare, și anume strângerea de fonduri printr-o activitate de voluntariat în scopul amenajării unui foișor în curtea școlii. Ideea de strângere de fonduri pentru foișor a mai fost pusă în practică în școală prin diferite alte acțiuni de voluntariat și de accea elevii clasei a XI-a au dorit și ei să susțină această idee.

Ziua aleasă pentru această activitate a fost 10 Mai iar activitatea propriu zisă presupunea implicarea întregii clase în vânzarea de limonadă, popcorn și ciocolată caldă elevilor colegiului. Elevii au fost susținuți în activitatea lor de către doamnele profesoare Adriana Chioreanu, responsabil Caritas și Ionela Manda, profesor coordonator activități extrașcolare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Login pentru a posta comentarii