The Bouncy Line

 

Ideea de a face jocuri ne-a venit mie și prietenului meu Cristi după succesul pe care l-a avut jocul FlappyBird din care creatorul său a devenit foarte bogat și cunoscut în toată lumea.

Asa că ne-am gândit că și noi putem face un astfel de joc, eu fiind talentat la grafică iar Cristi la informatică, am format echipa Smartass. Prima idee de joc era luată după jocul amintit mai sus, dar ne-am gândit că nu ar prinde la public așa că am mers amândoi la o cafea, la o cafenea nou deschisă in oraș.

Atunci Cristi a venit cu ideea de a face un joc pentru cafeneaua respectiva. Zis și făcut, dupa 2 săptămâni de lucru intens am reușit să terminăm jocul. L-am urcat pe platforma de aplicații de la Google sperând să facem și niste bani, dar nu a fost așa deoarece in România, Google nu oferă acest serviciu, dar a fost OK, jocul l-am facut doar pentru a ne face reclamă.

 

 

Jocul a fost descărcat de aproximativ 200 de ori si jucat de aproximativ 5000 de ori, un succes zicem noi. Jocul se numeste The Bouncy Line si este gratuit pe Google Play.

 

The Bouncy Line pe Google Play

de Torzsa Cristian și Ciuban Răzvan