ADOPTAȚI ,NU CUMPĂRAȚI!

Azi vorbim despre animale. La fel a fost și ieri, la fel va fi și mâine, pentru noi, două colege și prietene din clasa a IX-a A, Nayle și Amalia, care milităm pentru adoptarea animalelor din adăposturi.

Te-ai gândit vreodată la bietele suflete singure care așteaptă în adăpost un om care să le ofere iubirea și siguranța de care au nevoie? ADOPTĂ, cu cumpăra! Este singurul mod prin care poți să salvezi simplu și economic un suflet nevinovat. În timp ce tu cumperi, dând bani din buzunarul tău sau al părinților, alte animale la fel de frumoase suferă în adăpost, sunt triste, gândindu-se la cei care le-au pierdut sau le-au abandonat, visând la un nou stăpân iubitor , așteptându-te pe tine.De la tine poate să înceapă schimbarea, tu poți să faci un gest, un pas pentru a salva un animal. Salvarea e în tine! Stă în voința ta, în puterea ta să schimbi mentalitatea, să adopți un câine sau o pisică adorabilă.

Promovează și tu adopția! Un suflet plin de speranță te așteaptă să-l scoți dintre gratiile reci ale cuștilor din adăpost și să îl duci cu tine în calda și primitoarea ta casă sau curte.