„Study Abroad Day” Recomandat

21 Noiembrie 2015, 12:00 am Scris de 
Publicat în Noutăți
Citit 2206 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015 17:12

Un grup de aproximativ 60 de elevi din clasele a XI-a B, a XI-a C și a XII-a C, de la Colegiul Național „Ioan Slavici” din Satu Mare, însoțiți de doamnele profesoare Agota Lupou, Ionela Manda și Camelia Rațiu, au participat la Study Abroad Day - un program de consultanţă educaţională gratuită menit să vină în sprijinul elevilor din clasele a XI-a și a XII-a în alegerea unei cariere și obținerea de burse de studiu substanțiale în străinătate. Evenimentul a avut loc la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare.

Elevii au avut ocazia să discute direct cu reprezentanți ai unor universități din Marea Britanie, printre care amintim: Middlesex University, University of Lincoln, Falmouth University, University of Worcester, Keele University, University of Cumbria, University of Northampton, University of Bedfordshire, University Campus Suffolk, University of Hertfordshire, University of Bradford, University of West London, University of Northampton, University of South Wales, University of Sunderland, Leeds Beckett Univesity, Bucks - New University.

Doamna Mariann Baker- reprezentanta University of West London a fost foarte încântată că are ocazia să cunoască un viitor stundent în persoana elevului Vida Raul din clasa a XII-a C, care a fost admis la această universitate.

Elevii au fost mulțumiți că au reușit să-și lămurească unele dileme și au găsit răspunsuri la unele întrebări pe care le aveau, direct de la sursă. Grupul fiind format din clase cu profil matematică-informatică, majoritatea elevilor au fost interesați de facultățile de calculatoare, informatică și științe. Oferta a fost bogată și diversă, cu multe posibilități de obținere a unor facilități și burse, o mare importanță având media de la bacalaureat.


În concluzie, un eveniment reușit!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Login pentru a posta comentarii