Ziua Porților Deschise Recomandat

11 Mai 2015, 12:00 am Scris de 
Publicat în Noutăți
Citit 2550 ori Ultima modificare Marți, 12 Mai 2015 12:09

De Ziua Porților Deschise CNIS te invită să descoperi ceea ce se ascunde în spatele uşilor sale! Cu această ocazie, elevii şi profesorii colegiului nostru v-au pregătit vouă, viitori absolvenţi ai claselor gimnaziale, un program atractiv, plin de surprize și voie bună.
Ce înseamnă Slavici pentru noi, elevii CeNeIȘti? Slavici înseamnă nu doar a veni şi a pleca de la şcoală. E adevărat că ne străduim cu toţii să avem rezultate cât mai bune, dar nu doar despre asta este vorba de-a lungul anilor de liceu. Pentru că unii adolescenţi caută distracţie, alţii artă, sport, grupuri din care să facă parte, la noi le găsesc. Ne este oferită şansa de a ne dezvolta nu doar intelectual! Avem prilejul să fim sportivi, artiști, scriitori, actori, arheologi, DJ de radio, prezentatori de ştiri, fotografi și realizatori de film, dar şi să călătorim şi să cunoaştem multă lume. Avem prilejul să descoperim și să ne descoperim, să aflăm ce ne place să facem și ce ne pricepem să facem.

Vă așteptăm cu mare drag, în număr cât mai mare, pentru a vă ajuta să aflați ce înseamnă de fapt CNIS şi de ce vi se potrivește marea familie a CeNeIȘtilor!

Informații adiționale

  • Interval orar: 10:00 - 14:00
  • Locația: CNIS
  • Data: Vineri, 15 Mai 2015
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Login pentru a posta comentarii