Asociația Părinților

Asociația Părinților „Ioan Slavici” Satu Mare de pe lângă Colegiul Național „Ioan Slavici” a fost înființată în anul 2008 și este înscrisă în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu nr. 70615/A/2008. Încă de la înființare ne-am străduit să oferim părinților elevilor Colegiului o interfață prietenoasă prin care să contribuim la evoluția contextului educațional din Colegiu, prin proiecte dedicate modernizării spațiilor de învățare, susținerii cadrelor didactice în activitatea lor curentă și completarea resurselor necesare pentru realizarea proiectelor elevilor.


Asociația Părinților dorește să inițieze un dialog activ, constructiv între părinți, elevi, profesori, pentru a ridica la cote cât mai înalte prestigiul Colegiului Național „Ioan Slavici” în rândul celorlalte licee din Satu Mare și din țară.

În ultimii ani școlari, am reușit să atragem, prin mecanismul de 3,5% (declarația 230) și sponsorizări oferite de companii, fonduri pentru proiecte și activități diverse:

  • susținerea financiară a participării la o parte din olimpiadele și concursurile la care elevii Colegiului se califică;
  • susținerea concursurilor organizate de Colegiu, inclusiv a celor cu participare internațională;
  • susținerea Cluburilor organizate în cadrul Colegiului, inclusiv pentru participarea la competiții internaționale;
  • achiziția de premii pentru premianții Colegiului;
  • achiziția de dotări și materiale necesare activității pentru care fondurile publice sunt insuficiente.

 

Dacă doriți să ne ajutați în atingerea obiectivelor stabilite, mai jos aveți la dispoziție documentele necesare:

 

Date de identificare:
ASOCIAȚIA PĂRINȚILOR „IOAN SLAVICI” DIN SATU MARE
Cod de Identificare Fiscală (CIF): 24553350
Cont (IBAN): RO94 RNCB 0226 1048 5080 0001